top of page

FÖRELÄSNINGAR

AWVocals röstföreläsningar är interaktiva och ger en bred förståelse om rösten i allt från röstvård till vilken röstklang du kan använda i olika situationer. Vi har 3 inriktningar i föreläsningarna, och du kan välja antingen en av dem eller flera i samma föreläsning.

Vi skräddarsyr föreläsningarna efter ditt företags storlek och behov. 

​DINA 4 RÖSTER

Här får ni kunskap om och förståelse för era 4 grundröster. Hur, varför och när du använder dom. Ni får chansen att utveckla er ”Bengt Magnussonröst”, ”Fotbollsklacksrösten” och ”Kulturtantenrösten”. 

Lär er att hitta rätt röst vid rätt tillfälle. I arbetslivet är det otroligt viktigt hur vi använder våra röster för att förebygga missförstånd men också för att inte förstöra vår röst efter att ha haft några minuters presentation.

RÖSTVÅRD & RÖSTANVÄNDNING

Här får ni röstvårdstips om vad som är bra respektive mindre bra att äta innan ni håller en presentation eller ska tala inför en publik, vad ni kan göra för att rösten ska hålla. Ni får också uppvärmningsråd om vad ni kan göra före och efter en presentation. Det tredje området som behandlas är livsstil, det finns inga genvägar till det perfekta ljudet. Hur vi lever påverkar vår röst, mer än vi tror.

ANDNINGSTEKNIK

Här behandlas djupandningen. Det är viktigt att hitta rätt andning för en välmående röst men också för andra delar av ert liv, vilket Anna berättar mer om. Vidare hjälper Anna  er att på ett enklare sätt förstå andningens funktion för kroppen och knoppen. Fel typ av andning påverkar dels hur vi hanterar nervositet men också stress. När ni ska tala inför publik är andningen viktig för att hjälpa er att hålla fokus samt för ert talflöde. 

Adress

LokalVokal

Upplandsgatan 83

11344 Stockholm

Telefon

Email

Connect

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page