top of page

KÖRSÅNG FÖR FÖRETAG

Att sjunga tillsammans på företaget är inte bara en kul grej utan en bra teambuildingsaktivitet och enligt forskning även välgörande för hälsa och själ. Att göra en rolig tävling av sången genom Körslaget ger även en fantastisk underhållning till tex middagen på er kick off eller julfest. 

Vi skräddarsyr, både körslaget och kör i olika former, utifrån ditt företags storlek och olika behov. 

KÖRSÅNG

Att sjunga kör kan göras vid olika tillfällen. Det är tex. ett populärt sätt att avsluta föreläsningen på, eller ett bra sätt att bli inspirerad och kicka igång kreativiteten på och bryta isen på kick off eller företagsevent

Körsång är även perfekt för teambuilding. Deltagarna utvecklas då både som individer och som grupp.

ÅTERKOMMANDE FÖRETAGSKÖR

Vi kommer till ert företag varje vecka eller några gånger per termin och håller körsång. Vi arbetar med enkla låtar med hög igenkänningsfaktor. Det blir en så kallad "alla kan sjunga - kör". 

Körsång är mycket utvecklad för enskilda personer men också för gruppen. Det skapar även en god gemenskap. Kör på företaget är avdragsgillt som friskvård.

KÖRSLAGET

Med inspiration från det populära programmet körslaget kommer AWVocals till ditt företag och anordnar en körfest á la Körslaget som ni sent kommer glömma.


Körslaget kan göras med enkla medel genom bara en ljudanläggning och era sångröster. Vill ni slå på stort kan vi arrangera med fullt liveband, stöttande sångare och solister och fler körledare. Vi lyssnar till era önskemål och gör körslaget passande för just ert företag!

Oftast brukar företagen göra körslaget som en tävling mellan de körer som skapas.

 

Vi har färdigproducerade låtar som inte är full längd och lite förenklade så att det ska va lättare att lära in. Om ni har önskemål på andra låtar finns det möjlighet att beställa till pris på offert från producent.

Adress

LokalVokal

Upplandsgatan 83

11344 Stockholm

Telefon

Email

Connect

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page