top of page

UTBILDNING

MIND BODY & SOUL

Tre diplomerande utbildningar i röst och sång

AWVocals erbjuder tre diplomutbildningar i röst och sång. Utbildningarna riktar sig till dig som vill utvecklas personligt, som sångare, sångcoach och/eller som körledare med inriktning mot amerikansk musik; pop, rock, soul och gospel. Utbildningarna ger dig en totalt ny inblick i sång och pedagogik, och kunskapen du får kommer ge märkbar effekt i ditt sångliv.

Grunden för våra utbildningar

Utbildningarna bygger på Annas unika filosofi och hennes pedagogik och ger dig kunskap på djupet som få utbildningar inom sång och röst kan erbjuda. 


Anna har efter flera års eget undersökande förstått att vårt beteende som människor och vårt ursprung formar oss mer än vi förstår. Detta leder till ett beteende och en instinkt som formar vårt sätt att vara sångare och pedagoger. Att få kunskap om detta och förstå det kommer hjälpa dig att utvecklas som både sångare och person. Annas filosofi kallar vi Mind Body & Soul och det är precis det du kommer att uppleva att utbildningen omfattar. Förutom Annas gedigna erfarenheter och kunskaper inom musik kommer du att uppleva en själslig och kroppslig resa under året. Är du redo att satsa helhjärtat kommer du att få mer än ett utbildningsdiplom, du kommer att få en ny livsstil. 

 

Utbildningarna ges av AWVocals team med Anna Wiborg i spetsen. Alla i Annas team har gått utbildning hos henne och arbetar utifrån Annas filosofi.

- Selma Fogelberg, sångpedagog och sångerska

Annas utbildning lärde mig lika mycket om sång och pedagogik, som jag lärde känna mig själv! Den utmanade mig och min kunskap på bästa möjliga sätt. Bland det bästa jag någonsin gjort!

PRAKTISKT UPPLÄGG

Du kan välja att gå en av utbildningarna, kombinera två av dem eller att gå alla tre.

Utbildningarna är praktiska med direkt fokus på praktik och arbete. Detta parallellt med teoretiska lektioner och eget arbete. Under hela utbildningen får du tydlig vägledning och individuell mentorstid med någon från teamet. Efter avklarad utbildning får du ett diplom, en kvalitetsstämpel för dig som sångare, sångcoach eller körledare.

Adress

LokalVokal

Upplandsgatan 83

11344 Stockholm

Telefon

Email

Connect

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
bottom of page